Vancouver csodálatos Lynn Canyon Parkja

2017. november 28. 19:56 - LouiPhoto

Stanley Park után a Vancouver melletti Lynn Canyon Park volt az úticélunk. Előző kanadai beszámolómat a Stanley Parkról, ide kattintva találod

A Lynn Canyon Park 1912-ben nyílt meg a nyilvánosság számára. Körülbelül egy fél órás autóútra van Vancouver belvárosától északra. Az immár 105 éves park, mára népszerű úticélként szolgál a turisták és a helyi lakosok körében. A Lynn Canyon Park egy nagyszerű hely egy családi piknikhez, kellemes túrázáshoz vagy mint a mi esetünkben egy élménydús fotózáshoz. Sok ember számára a legfényesebb látnivaló a 100 éves függőhíd, amely 50 méter magasan fekszik a Lynn Creek felett. A hídon átérve 80-100 éves fákkal teli esőerdőben találjuk Magunkat.

A mérsékelt esőerdő egy viszonylag ritka ökoszisztéma, amely Alaszka és a British Columbia partja mentén egészen Észak-Kaliforniáig terjed. Az év, esős hónapjaiban köd keletkezik a kanyonból, és a patak drámai mértékben emelkedik.

Galéria megnyitásához kattints a képre! ;)

Még több, friss kanadai fotókért katt. ide!

Copyright © 2017 Sidlovszky Lajos. Ceglédi Ferenc. Minden jog fenntartva. A cikkben található minden kép és szöveg szerzői jogvédelem alatt áll, írásbeli engedély nélküli felhasználásuk, publikálásuk tilos.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sidlovszkylajos.blog.hu/api/trackback/id/tr1513402023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása